Jari-PekkaPeltoniemi

Uutta huippusalaista tietoa Tikkakosken laitoksesta

Nyt seuraa uusi "tietovuoto", joka koskee Tikkakosken luolaa, 
josta Hesari jo aiemmin kirjoitti ja sai viranomaiset takajaloilleen.

No niin, uusi paljastus alkaa tästä:

Lari Vuori on saanut aikaan huipputuloksia. Hänen esimiehiään eivät ole kiinnostaneet keinot, joilla tulokset ovat yhteistyössä USA:n kanssa syntyneet - pääasia on, että Viestikoelaitos on pysynyt perillä Venäjän asevoimien toiminnasta. Eräänä syyskuun päivänä Larin elämä muuttuu lopullisesti, kun poliisi pidättää hänet salaisen kotietsinnän yhteydessä.

Jatkuu...

Jokohan keskusrikospoliisi tekee kotietsinnän tämän perusteella? Täytyykö minun alkaa vasaroida tietokoneeni kiintolevyä? Pillahtaako Ilkka Kanerva itkuun TV:n suorassa lähetyksessä?

Kannattaa vilkuilla mm. näitä sivuja eräästä kirjasta:

Sivu 22
Sivu 24
Sivu 25
Sivu 26
Sivu 26
Sivu 68
Sivu 173
Sivu 284
Sivu 295

Sivu 22: Kirkkaat laskeutumisvalot välähtivät horisontissa, kun Norjasta tuleva potkuriturbiini-Casa lähestyi Luonetjärven lentokenttää Tikkakoskella Jyväskylän pohjoispuolella. Sivutuuli vaaputti konetta sen laskeutuessa kiitoradalle. Lari sulki kontissa koneen rahtitilassa Dragon Shieldin järjestelmiä.

Sivu 24: Lari astui kontin ovesta rahtitilaan ja laskeutui Marko perässään tuuliselle kentälle. ... Larin täytyi piipahtaa Luolassa ennen kuin hän jatkaisi Helsinkiin kertomaan tiedoistaan.

Sivut 24 ja 25: Marko pysähtyi havumetsän keskelle aidatun sotilasalueen protin puomilla, josta vartiomies päästi heidät sisään. Auton pysäköityään he menivät sisään kallion kyljessä olevasta panssariovesta, jonka yhteydessä oli toinen tarkastuspiste. Sen takaa he etenivät mutkittelevaa käytävää pitkin hissille ja syvälle keskisuomalaiseen kallioperään. ... Kuvassa näkyi useita sukellusveneiden ja pinta-alusten symboleita Itämerellä. Suomen vastainen raja oli kauttaaltaan täplittynyt kymmenistä pioneeri-, tykistöohjus-, raketinheitin- ja jalkaväkirykmenteistä, lentotukikohdista, erikoisjoukko-osastoista ja ilmarynnäkkö divisioonista.

Sivu 26: Marko huomasi unohtaneensa kysyä Larilta Tupolevin signaalidatan analysoinnista. ... Lari oli talon väestä ainoa, joka ei ollut työsuhteessa tiedustelulaitokseen vaan laskutti puolustusvoimia oman, Espoossa toimivan yrityksensä kautta. Tätä peiteyritystä tiedustelulaitos käytti toisinaan hankkiessaan tekniikkaa ja palveluita, joiden ei haluttu yhdistyvän sotilastiedusteluun.

Sivu 28: Neljännestunnin kuluttua Marko tipautti Larin Tikkakosken keskustassa sijaitsevan 1970-luvun kerrostalon eteen. ... Lari kaivoi mikrofilmirullan sisältävän muovikotelon kangästään ja puristi sitä nyrkissään. ... Hän piilotti kotelon jääkaapin alle mustan metalliritilän taakse.

Sivu 68: Mäntyniemen hämärässä makuuhuoneessa Tasavallan presidentti Sauli Niinistö makasi vuoteessaan ja katsoi yöpöydällä olevaa digitaalista kelloa. ... Niinistö ei ollut vielä edes yrittänyt nukkua. ... Viime tuntien tapahtumat olivat pitäneet hänet valppaana. ... Presidentti-ilmoituksen arvoiseksi asian oli tehnyt kaksi seikkaa: paennut kuului Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen salaisimpaan yksikköön, entiseen Viestikoelaitokseen. ... Hän oli hyvin perillä Puolustuslaitoksen tiedustelulaitoksen merkityksestä Suomen turvallisuudelle.

Sivu 173: Jos hän sai työpaikan Suomen Puolustusvoimien tiedustelulaitoksesta, miksei hän saisi sitä myös Googlelta? ... Anna itse olisi jo ajat sitten hankkinut työn vaikka väkisin jostakin helsinkiläisestä firmasta, jolla oli toimintaa Piilaaksossa, mutta keskuksella oli pakkomielle Tikkakosken tiedustelulaitokseen - tietojen urkkiminen sieltä oli vaikeampaa kuin lähes mistään muusta paikasta maailmassa.

Sivu 284: Marko oli tavannut Jackin viimeksi silloin, kun tämän ryhmä oli tuonut Tikkakoskelle viimeisintä tekniikkaa edustavan SR-2-kuuntelulaitteen ja osallistunut sen asentamiseen rajan taakse Salla-Alakurtti-tienvarren maastoon.

Sivu 295: Hän oli taatusti luovuttanut FSB:lle mikrofilmikotelonkin heti Tikkakoskella.

Sivu 297: Anna on Suomen Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen hankintasihteeri Tikkakoskelta.

Mistäkö olen saanut nämä tiedot? Kuka on ne vuotanut minulle? Lähdesuoja estää minua kertomasta, mutta annan viiden pisteen vihjeen:

Jopa Google tietää Tikkakosken tiedustelulaitoksesta melko paljon. Laittakaa hakusanat "Horna" ja "Ilkka Remes".

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Kallekustaa Korkin seikkailut olivat jännempiä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ehditkö Jari-Pekka jo tuhota tietokoneesi kovalevyn ja muistitikut?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Jari-Pekka, hienoa, että muistat lukemasi noin hyvin. Minullakin on tuo isänpäivälahjaksi saamani Remeksen kirja, Horna, mutta en olisi osannut yhdistää sitä tähän HS-gateen.

Oikeastaa tässä ei ole kysymys ollenkaan siitä, mitä Hesari teki. Mielestäni kysymys on paljon vakavammasta asiasta.

Onneksi Korkein oikeus muistutti tästä juuri tänään. Oikeusvaltiossa "TÄYTYY NOUDATTAA LAKIA" siitä huolimatta vaikka voitaisiin osoittaa, että lain rikkomisesta ei koitunut yhteiskunnalle suurta haittaa.

Hesarin päätoimittaja vetosi A-studiossa ettei kukaan asiantuntija ole voinut osoittaa, että salaisten asiakirjojen julkistuksesta olisi ollut vakavaa haittaa Suomen turvallisuudelle.

Kirjoitin aiemmin kommentin, jossa ilmaisin huoleni siitä, että sääntöjen rikkominen on väärin siitä huolimatta, ettei siitä olisi haittaa. Jos joku laki tai sääntö on väärin, sitä pitää korjata.

Kirjoitin: "Hesari luo uutta oikeuskäytäntöä: jos ajan ylinopeutta, viranomaisten on näytettävä, miten ajoni vaaransi liikenneturvallisuutta".

Tietenkin joudutaan joskus ikäviin tilanteisiin, kun asfalttimiehet ovat unohtaneet viikonlopuksi 30 km rajoistukyltin parin kilometrin matkalle viikonlopuksi tai punainen on jäänyt päälle viasta johtuen. Kysymys silloin ei tietenkään ole väärästä säännöstä vaan teknisestä viasta tai inhimillisestä virheestä.

Toimituksen poiminnat